invatam_numaram_0001
invatam_numaram_mediu02
invatam_numaram_fructe04
invatam_numaram_mediu01
invatam_numaram_fructe02
invatam_numaram_fructe01
invatam_numaram_animal03
invatam_numaram_animal02
invatam_numaram_animal01
invatam_numaram_06
invatam_numaram_05

Este un set de imagini si cifre destinat activităţilor matematice. Setul cuprinde 10 mulţimi cu imagini diferite (fiecare mulţime având 10 jetoane), cifrele 0-10 şi semnele operaţiilor simple “+”, “-“,”=”.
Setul totalizează 114 jetoane .
Pentru a acoperi posibilele subiecte de proiecte abordate de educatoare cu copiii, setul este produs în trei variante:
a) Animale: cal, pisică, veveriţă, urs, vulpe, cerb, căprioară, girafă, leu, cămilă
b)Fructe şi legume: cireaşă, căpşună, măr, nucă, ceapă, ardei gras, castravete, pepene, strugure, roşie
c)Imagini din mediul înconjurător: brad, casa, câine, zebra, floare, maşina, bicicleta, camion, tren, rândunica
În partea de jos a jetoanelor, sub fiecare imagine, este scrisă denumirea în limba română şi engleză, astfel copilul poate pune în corespondenţă imaginea cu cuvântul scris. Totodată inscripţionarea în limba engleză ajută copilul să deprindă câteva cuvinte in limba engleza. Rezistenţa materialului face imposibilă ruperea sau îndoirea jetoanelor. Calitatea imprimării permite spălarea şi dezinfectarea periodică a jetoanelor (dacă e necesar).Aceste caracteristici asigura folosirea produsului pe durata mai multor cicluri de învăţământ.

Acest set este produs în două dimensiuni care diferă prin dimensiunea jetoanelor şi prin faptul că setul destinat educatoarei are pe spate magnet, jetoanele putând fi afişate pe suprafaţă metalică.
a) pentru copil: dimensiunea jetoanelor 3×3 centimetri
b) pentru educatoare: dimensiunea jetoanelor 8×8 centimetri.

Setul destinat copiilor include un ambalaj special conceput – cutie de plastic cu 12 compartimente. Dispunerea materialului în aceasta cutie elimina timpul aferent distribuirii materialului individual. Copilul poate identifica cu uşurinţă materialul indicat de educatoare. De reţinut că indiferent de poziţia în care se păstrează cutiile materialul individual rămâne în compartimentul său.

Produs omologat MEC (PV Nr.1358/septembrie 2001)