tr_forme_geometrice_dienes0

Trusa Dienes-cercuri

tr_form_geometrice_dienes09

Trusa Dienes-Triunghiuri

invatam_numaram_mediu02

Invatam sa numaram-Diverse

invatam_numaram_mediu01

Invatam sa numaram-Mediul Inconjurator

tr_form_geometrice_dienes07

Trusa Dienes-Dreptunghiuri

tr_form_geometrice_dienes06

Trusa Dienes-Patrate

tr_form_geometrice_dienes04

Trusa Dienes-Triunghiuri

invatam_numaram_animal03

Invatam sa numaram-Animale

invatam_numaram_06 – Copy

Invatam sa numaram-cifre

 

Cu o bogată experienţă in domeniul producerii şi distribuirii materialelor didactice mai ales pentru gradiniţe, societatea noastră va propune materiale care sa ajute atat copilul in procesul de învăţare, cât şi cadrul didactic în procesul instructiv-educativ.

Calitatea estetică a produselor contribuie la atragerea efectiva copilului în activitate, la stimularea motivaţiei de învăţare şi constituie totodată un factor de întărire a atenţiei.

“Trusa de forme geometrice – Dienes”, “Învăţăm să numărăm” produsă în trei variante ilustrative, “Caută perechea”, table de scris fixe sau mobile rabatabile, aviziere, panouri de afişaj lucrări, sunt cateva din produsele noastre.

Materialele didactice propuse sunt concepute pentru a fi folosite pe parcursul a mai multor ani de studiu.

Suntem o companie  infiintata in 1996, ce are ca obiect principal de activitate productia de materiale didactice dedicate in special copiilor din gradinite.Materialul didactic pe care vi-l propunem este conceput de cadre didactice cu mare experienta in activitatea didactica.

De aceea el se diferentiaza de alte material didactice prin calitati estetice, prin rezistenta la manipulare si durabilitate
Numeroase gradinite din Bucuresti dar si din tara detin si folosesc materialul didactic produs de noi, indeplinind apreciera atat a copiilor dar si a educatoarelor, fapt care indreptateste afirmatiile de mai sus .

Suntem preocupati in permanenta de a pune la dispozitia Dv  noi materiale didactice care sa vina in sprijinul educatoarelor, al copiilor din gradinite, materiale care sa usureze procesul de invatamant.